Ydelser

Ydelser

REKRUTTERING

 

Jeg hjælper med at finde de rette medarbejdere til jer.
Sammen gennemfører vi en jobanalyse som fundament for rekrutteringen. Hvor meget af den resterende proces, screening, for-interview, test, kommunikation, samtaler, referencetagning, kontrakt og on-boarding; jeg skal klare, aftaler vi fra sag til sag.


Jeg er bredt funderet, men især stærk indenfor funktionærom-rådet, tekniske specialister, mellemledere og funktionschefer - primært indenfor industri og servicefag.

PERSONPROFILANALYSER MM.

 

 Personprofilanalyser er én af nøglerne til at forstå vores adfærd, og de bagvedliggende mentale drivere.


Jeg er certificeret i brugen af adfærdsprofiler, personlighedsanalyser og kognitive test fra firmaet e-stimate. Jeg hjælper både enkeltpersoner og teams med at forstå adfærd og dynamikker, og giver jer et sprog for at kunne tale om adfærd og personlighed.

TEAMUDVIKLING

 

Jeg gennemfører teamudvikling via specialdesignede forløb, gerne med brug af en utraditionel og uhøjtidelig ramme. 


Et spændende udgangspunkt er ofte personprofilerne og forståelsen af vores individuelle præferencer og handlemønstre.


Med det skaber vi et fælles sprog om adfærd, kultur og performance.

COACHING

 

Jeg coacher indenfor erhvervsrelaterede områder som jobskifte (også newplacement), udfordringer i lederrollen,  svære valg i livet og genstridige vaner og overbevisninger, der lægger hindringer i vejen for, at du når dine mål. Jeg sælger ikke klippekort eller pakkeløsninger, men kun den coachingtid du har brug for. Prisen er 750,-/time + kørsel.

INTERIM HR

 

Har du brug en en HR-Chef, - specialist eller -projektleder på midlertidig basis, byder jeg gerne ind på det.


Jeg kommer med både faglig og ledelsesmæssig ballast, der i kortere eller længere tid, kan lukke hullerne i jeres HR-organisation.